Lifocolor

Projekt showroomu dla bydgoskiej firmy barwników do tworzyw sztucznych Lifocolor

Projekt  wykonany we współpracy z Karoliną Marszałek. Projekt ten zdobył 1 nagrodę w ogłoszonym przez firmę konkursie. Dominująca w projekcie biel stanowi idealne tło dla akcentów kolorystycznych, prezentujących możliwości jakie w swojej ofercie przedstawia gospodarz showroomu. Przestrzeń została podzielona na 4 części: *KORYTARZ, którym znajdują się szuflady z próbnikami kolorów barwników produkowanych przez Lifocolor, *SHOWROOM, który może stać się zarówno jedną wielką salą, ale również może zostać podzielony na dwie mniejsze sale (jedna przeznaczona do prowadzenia warsztatów naukowych dla dzieci, druga przeznaczona do prowadzenia konferencji). W tym miejscu został zaprojektowany interaktyny tor przeszkód, stanowiący atrakcję zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych! *POMIESZCZENIA BIUROWE, które stanowią idealną przestrzeń do pracy. Boksy biurowe zostały wyciszone i odizolowane od warunków zewnętrznych. *PRZESTRZEŃ SOCJALNA, która umożliwia odpoczynek zarówno pracownikom, jak i gościom firmy Lifocolor.

Galeria projektu „Lifocolor”